Hopp til innholdet

Personvernerklæring

Hvem er vi?

Bjorstaddalen Næring AS og Bjorstaddalen Husholdning AS, er datterselskaper av Bjorstaddalen Avfallsanlegg AS. Selskapene er heleid av Skien kommune og er lokalisert sør-vest i Skien kommune i Vestfold og Telemark fylke. Vår nettstedsadresse er: https://bjorstaddalen.no.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

Bjorstaddalen Næring AS utvikler og vedlikeholder sine nettsider selv. Vi benytter oss av tjenester fra 3. part for å bedre brukeropplevelsen, og få mer kunnskap om bruken av sidene. Google Analytics genererer informasjonskapsler som sporer bruken på våre sider. Her finner du personvernerklæringen til Google.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Bjorstaddalen Næring AS benytter seg av videotjenester fra YouTube (Google). Videotjenesten fra Youtube genererer informasjonskapsler. Her finner du personvernerklæringen til Google.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Bjorstaddalen Næring AS, Bjorstaddalen Husholdning AS og Bjorstaddalen Avfallsanlegg samler ikke inn, eller deler personlige opplysninger, om bruken av disse nettsidene med andre virksomheter.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Bjorstaddalen Næring AS har ikke aktivisert muligheten for registrering av personopplysninger på https://bjorstaddalen.no.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Bjorstaddalen Næring AS har ikke aktivisert mulighet for opprettelse av personlige kontoer på https://bjorstaddalen.no.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Bjorstaddalen Næring AS har ikke aktivisert muligheten for å legge inn kommentarer på https://bjorstaddalen.no.

Din kontaktinformasjon

Det er daglig leder i Bjorstaddalen Næring AS som er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Kontakt oss ved spørsmål om denne personvernerklæringen:

• Kommunikasjonsansvarlig: Haakon Wærstad
• Telefon: +47 415 11 590
• E-post: haakon@bjorstaddalen.no